Zoeken

Bericht delen

Andere berichten

Andere Categorieën

Over de schrijver

Hotspot: Le Souk

Hotspot: Le Souk

Inhoudsopgave

Eén van mijn favoriete winkels in Groningen, het ruikt er altijd zo lekker en de muziek maakt mij vrolijk. De prijzen zijn eerlijk en de producten zijn heerlijk. Een Noord-Afrikaanse winkel in een voormalig Joodse straat, niemand die er vandaag raar van opkijkt. Ze verkopen er de meest heerlijke producten, vooral hun selectie in olijven, kazen, kruiden en noten is de moeite waard om langs te komen. Ik koop er altijd mijn noten omdat ze er zo goedkoop zijn. Ook de feta is één van mijn favorieten en de gevulde pepertjes met roomkaas, mmm.

Er wordt altijd vrolijke Noord-Afrikaanse muziek gedraaid en de medewerkers zijn vriendelijk. Als ik er voorbij loop kan ik het eigenlijk nooit laten om even binnen te kijken en ik kom dan ook vaak weer naar buiten met iets lekkers. Als je in Groningen woont heb je er vast wel van gehoord, misschien ben je er wel eens geweest. Voor degene die het nog niet kennen, duik snel de Folkingestraat in en laat je leiden door je neus, dan heb je de winkel snel gevonden. Ze staan ook op de markt iedere dinsdag, vrijdag en zaterdag, dus genoeg keuze om ze te bezoeken. Hier een aantal foto’s die mijn vriendin van de winkel gemaakt heeft, om jullie een impressie te geven van deze fantastische winkel en zeker één van de foodie hotspots in Groningen.