Over mij

 

9-2017_1

We doen het allemaal, iedere dag weer. Eten om te kunnen leven, maar wat als je leven om eten draait?

Hallo allemaal! Mijn naam is Tamara, geboren in 1991, wonende in Groningen waar ik Geschiedenis heb gestudeerd. Mijn leven heeft niet altijd om eten gedraaid, ik at wel, gelukkig wel. Maar ik werd als een moeilijke eter bestempeld en het spreekwoord: “Wat de boer niet kent, dat vreet die niet” leek bijna wel mijn lijfspreuk, gelukkig is dat nu wel anders.

In mijn studententijd ging ik mij verdiepen in mijn eten (die Knorr wereldgerechten kwamen mij de neus uit) en werd ik mij meer en meer bewust van wat ik in mijn mond stopte. Dit bewustzijn is nooit meer weggegaan en ik ontwikkelde mij tot een heuse foodie. Maar dan wel een foodie met een groen hart, mijn eet keuzes gingen samenhangen met duurzaamheid en gezondheid. Ik werd bestuurslid bij de Youth Food Movement Groningen (tegenwoordig SFYN) en begon mijn blog.

Ondertussen ging ik aan de slag in de keuken en werkte ik voor Eetlust en heb ik een dag meegedraaid in de keuken van Smaak van het Noorden. Vandaag de dag werk ik in de weekenden als barista bij Black&Bloom en sinds november ben ik de beheerder van de Streekboer Groningen. Hoe letterlijk kan je leven om eten draaien?

Leven om te Eten heb ik in 2017 geregistreerd bij de Kamer van Koophandel, omdat ik meer wilde dan alleen maar schrijven over eten. Ik wil mensen de verhalen vertellen, laten beleven en daarmee inspireren. Leven om te Eten is dus veel meer dan een blog en ik laat het je graag hier allemaal zien.

Vragen of opmerkingen, interesse in een samenwerking, schroom dan niet om contact op te nemen via levenomteeten@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s