Over mij

 

9-2017_1

 

Hoi! Mijn naam is Tamara, geboren in 1991, wonende in Groningen waar ik Geschiedenis heb gestudeerd. Ik heb bij mijn afstuderen in 2017 de academische wereld gedag gezegd, ik was helemaal klaar met het binnen achter een laptop zitten. Veel liever was echt fysiek bezig, het liefst buiten, maar wat dan precies? Voedsel was mijn grote passie geworden tijdens mijn studie en op vele manieren heb ik mij hiermee bezig gehouden. Ik startte onder andere deze website, waar ik schreef over de verhalen achter ons eten. Mijn interesse voor voedsel en duurzaamheid liep al snel uit in een algehele interesse voor een groenere levensstijl. De website sloot niet meer 100% aan bij mijn eigen interesses en het feit dat het bloggen steeds meer als een verplichting voelde besloot ik een pauze in te lassen.

Anno 2019 had ik de twee perfecte werkgevers in specialty koffiezaken Black&Bloom en PS! gevonden en bleven de schrijfkriebels toch komen. Leven om te Eten had ik in 2017 geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en ik vond het zonde om alles wat ik met mijn website bereikt had op te zeggen. Daarom ga ik gewoon verder als Leven om te Eten. Omdat eten het begin is geweest naar een groener leven voor mij en dat met eten het leven eigenlijk pas begint.

Leven om te Eten is een website waarin ik mijn avonturen wat betreft mijn groene leven graag met jullie deel in de vorm van kleine verhalen. Ik hou van schrijven, ervaringen delen en kennis uitwisselen. Graag leer ik jullie lezers kennen. Dus reageer vooral, wees niet bang om mij een mail te sturen of aan te spreken als je mij offline of online tegenkomt. Zoals je geluk kan vermenigvuldigen door te delen, zo kunnen we misschien de wereld wel samen een stukje mooier en groener maken door onze kennis en enthousiasme te delen.

Liefs,

Tamara