Surprise Dinner

Je kent het wel, je wilt uiteten en iets nieuws proberen maar toch eindig je bij je bekende adres. Of als je met een groep vrienden uiteten wilt en jullie komen er maar niet uit en eindigen dan maar bij de wok. Hoe leuk zou het zijn als iemand anders het allemaal voor je uitzoekt, dat het ook voor jou één groot avontuur blijft. Dan ben je bij Surprise Dinner aan het juiste adres.

Het begon allemaal op SW Food050

In 2015 vond het Start Up Weekend Food plaats in Groningen, allerlei mensen die vanuit verschillende disciplines bij elkaar kwamen om nieuwe bedrijven in de voedselwereld te starten. Niet iedere startup wist zich na het weekend staande te houden, maar de mensen achter Surprise Dinner bleven aan hun idee werken. Anderen geloofden al in hun idee, want ze werden beloond met een tweede prijs tijdens het Start Up Weekend. Toch heeft het even geduurd voordat het idee ook echt realiteit werd, maar sinds dit jaar is Suprise Dinner up en running in Leeuwarden en Groningen.

sprsme voor eten

Het concept lijkt veel op dat van sprsme, de site waar je een vliegticket boekt naar een onbekende bestemming. Zij zoeken vervolgens een bestemming en een hotel en pas op het vliegveld weet je waar je heengaat. Het heeft even geduurd voordat men dit avontuur aandurfde, maar nu kent iedereen wel iemand die via sprsme een vakantie heeft geboekt. Suprise Dinner is de sprsme van het eten, want het werkt precies op dezelfde manier. Jij kiest een budget, een thema, een datum en gezelschap en zij regelen de rest. Uiteraard kunnen allergieën en andere dieet- en eetwensen doorgegeven worden zodat het voor iedereen een feestje wordt.

Surprise Dinner Groningen/Leeuwarden

Hoera voor de mensen in Groningen en Leeuwarden en Boe voor de rest van Nederland. Tot op heden is dit eetavontuur nog alleen voor deze twee steden beschikbaar. Het concept is nog volop in ontwikkeling en er wordt binnen deze steden nog druk gezocht naar nieuwe adressen. Ik ben al op Surprise Dinner in Groningen geweest en ondanks dat de bestemming voor mij niet geheel onbekend was, (maar wat wil je ook met zo’n foodie als ik, haha) was het eten dat des te meer. Ik ben enthousiast over Surprise Dinner en kan niet wachten tot meer restaurants zich aansluiten want dit is echt een super tof idee. Soms moet je de controle even uit handen geven en jezelf lekker laten verrassen, met de nadruk op lekker, want dat is het allerbelangrijkste bij eten natuurlijk.

Meer info: https://surprisedinner.nl/

Facebook: https://www.facebook.com/surprisedinner/

2 gedachtes over “Surprise Dinner

  1. Een leuk idee, zeker voor met een groep inderdaad! Ik moet zeggen dat ik er zelf waarschijnlijk wel wat moeite mee zou hebben de controle over te geven, maarja, dat ben ik. En wie weet, ik zal het in elk geval onthouden voor als ik weer eens in Leeuwarden ben. 🙂

    1. Het is wel een klein dingetje inderdaad, die controle weggeven. Maar voor €20 kan je het al proberen! Mocht het dan toch tegenvallen dan is de financiële schade in ieder geval beperkt. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s