Joehoe, ik leef nog.

Het is alweer een tijdje stil op mijn blog en niet omdat ik niks te melden heb, maar het juist heel druk heb. Het einde van mijn scriptie komt in zicht en het gezegde “de laatste loodjes wegen het zwaarst” klopt nog steeds. Na een hele middag schrijven aan mijn scriptie heb ik meer zin in een avondje hersenloos Netflix kijken dan nog blogs te schrijven. Helemaal niet schrijven doe ik ook niet, ik mag namelijk schrijven voor twee super leuke websites die beiden te maken hebben met voedsel!

Zo ben ik Local Foodspotter voor IENS.nl  en kwam afgelopen maand mijn eerste blog daarvoor online.

Iens

Daarbij schrijf ik voor de website www.chicklit.nl minimaal twee recensies per maand over kookboeken. Iets dat ik ook super gaaf vind om te doen, omdat ik de boeken opgestuurd krijg, daar vervolgens uit moet koken om er een recensie over te kunnen schrijven. Welke foodie wordt daar nou niet blij van? Ook hier staat mijn eerste recensie al voor online.

chicklit

Met een scriptie en deze twee nieuwe projecten heb ik even mijn draai weer moeten vinden en hij is nu gevonden! Ik heb besloten de lat voor mezelf niet te hoog meer te leggen en het bij twee blogs per week te houden. Op maandag en donderdag zullen er nieuwe blogs gepost worden over alles dat met de wereld van voedsel te maken heeft. Dat betekent dat er morgen alweer een blog online komt, een hele leuke blog al zeg ik het zelf omdat ik ook voor deze blog heb mogen koken naar recept van een opdrachtgever. Tipje van de sluier; “It’s beginning to look alot like Christmas”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s