Een gelukkig nieuwjaar

Het is alweer de laatste dag van het jaar, wat gaat zo´n jaar toch snel voorbij. Ik heb veel nieuwe dingen ontdekt, nieuwe dingen gedaan en vooral genoten van al het eten. Ik kan hier een opsomming geven van de hoogtepunten van afgelopen jaar, ik kan nieuwjaarsdoelen op een rijtje zetten maar ik hou het bij een aantal inspirerende quotes die zowel mijn jaar opsommen als mijn doelen voor volgend jaar blootleggen.

Ik wens jullie allemaal een gelukkig nieuwjaar waarin we nog meer lekker en eerlijk voedsel gaan ontdekken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s