Kijktip: Eat: The story of food

Zondag start een nieuw programma op National Geographic over eten. “Eat: The story of food” , in zes afleveringen nemen ze ons mee in de geschiedenis van het voedsel

EAT: The Story of Food, beantwoord alles wat je je wel of niet afgevraagd hebt over de evolutie van eten gedurende het bestaan van de mensheid. Van onze voorouderen die voor het eerst vlees op het vuur gooiden, tot een team van technici in een laboratorium die de knapperigheid van chips perfect proberen te maken. Nog belangrijker; deze documentaire laat zien hoe wat we eten, en hoe we eten, de menselijke beschaving en culturen over de hele wereld heeft bepaald. 
Hoe Spam heeft geholpen Hitler te verslaan, hoe worst zich verspreidde door het Romeinse Rijk, hoe kruiden de globale economie hebben bepaald, EAT: The Story of Food schotelt je alle informatie voor. Elke van de zes afleveringen focust zich op een ander thema: voedsel evolutie, vlees, suiker, zeevoer, junk food en granen. Door de afleveringen heen deelt een ongelooflijke groep van voedselambassadeurs hun persoonlijke verhalen en reflecties op eten, en kijken ze niet alleen terug maar ook zeker vooruit. 
Iedere zondagavond om 22:00 uur, ik zit voor de buis want dit klinkt super interessant! Ga jij ook kijken?
1

Een gedachte over “Kijktip: Eat: The story of food

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s