De pizzaburger

Sinds een aantal weken ligt er een nieuwe maaltijd in het diepvriesschap, de pizza burger. Een pizza, maar dan in de handzame vorm van een burger. Want een pizza eten is toch o zo moeilijk, moeilijker dan een burger. Maar een pizza is misschien wel lekkerder dan een burger, daarom dacht Dr. Oetker om ze samen te smelten.

Van binnen smeuïg als een pizza, van buiten krokant als een burger! De pizza in burgervorm die met één hand gegeten kan worden zonder te knoeien. Dr. Oetker Pizzaburger, de smaak van een pizza en het gemak van een burger.

1

Hoera! Alle culinaire tradities overboord, laat dit de Italianen en de Amerikanen maar niet horen. Zomenteen hebben we nog de hutspot in een burger, maar daar zouden wij Nederlanders dan niet zo van op onze achterste poten gaan staan. Lekker makkelijk toch? Het supermarkt schap telt tientallen kant en klare producten, ook typische Hollandse maaltijden. Wat te denken van de vergeten groenten stamppot van de Albert Heijn, een stamppot met de vergeten aardappel, wortel, rookworst en o, o, hier komt het, de pastinaak! Volgens mij kent iedereen ondertussen de pastinaak al wel weer, bij mij lag die afgelopen week nog op mijn bord. Niet omdat ik hip probeerde te zijn door een “vergeten groente” te eten, maar omdat die in mijn groentepakket van deze week zat. Over dit groentepakket gaat volgende week één van mijn blogs, ook lekker makkelijk maar wel wat meer verantwoord.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s