Kijktip: Keuringsdienst van Waarde

Het nieuwe seizoen van het uitermate interessante programma “Keuringsdienst van Waarde” is gisteren weer van start gegaan. Ik hou van dit programma omdat het op een luchtige en snelle manier misstanden aan de kaak stelt. Een geheel perfect programma is het niet, het is redelijk sensatie gericht. Maar toch zet het programma je iedere keer weer aan het denken over ons voedsel en wat we in onze mond stoppen. Het nieuwe seizoen begon met een aflevering over de melkkoe. In het vorige seizoen was er een aflevering over kaas geweest waarin een kaasverkoopster had beweerd dat een koe wel 90 liter op een dag kon geven. Toen ik dit hoorde viel ik bijna van me stoel, dat zijn negentig pakken melk per dag! Dat kan toch niet gezond zijn. Boeren hadden geprotesteerd na de aflevering, er was klinkklare onzin verkondigt, een broodje aap verhaal. In deze aflevering namen ze dit onder de loep, kan een koe 90 liter per dag geven? Kijk hier de aflevering om het antwoord te vinden.

http://keuringsdienstvanwaarde.kro.nl/seizoenen/2014/afleveringen/28-08-2014 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s