Afgelopen vrijdag ben ik samen met een vriendin naar een foodevent in Amsterdam geweest. Eén van mijn eerste echte foodevents en het was ondanks de 75 minuten die ik er maar kon doorbrengen super. Gelukkig kan je in anderhalf uur genoeg eten en zien! Op het terrein van de Westergasfabriek werd het event ‘De rollende keukens’ georganiseerd. Meer dan 100 eetkramen hadden zich verzameld op het terrein en niet zomaar kramen, nee kramen op wielen! Foodtrucks dus. De keuze was reuze, van salade, soep en ‘gewone’ broodjes naar kreeft, regenboogpopcorn en insecten. Echt voor iedereen wat wils. Ik heb het die dag bij een sprinkhaan gehouden (ja, heel gewoon, wie eet er nou niet iedere dag een sprinkhaan?) een wrap met pulled pork (die echt heerlijk was) en als toetje aardbeien in chocola. Een soort drie gangenlunch, mij hoor je niet klagen. Uiteraard heb ik ook een aantal foto’s geschoten die ik jullie niet wil onthouden. De foodtrucks staan er nog tot morgen, dus heb je nog niks te doen morgen en heb je de mogelijkheid om in Amsterdam te komen zou ik het je zeker aanraden!